[TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

  ... tutorials on how to use AndEngine.

Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby RaniFischer » Fri Jul 12, 2013 4:40 pm

these are the errors i get when i import GLES 2.0 Anchor and the physcisBox extension(Anchor too).
I changed everything according to your video tutorial..


Image

Uploaded with ImageShack.us
RaniFischer
 
Posts: 8
Joined: Tue Jul 09, 2013 3:24 pm

Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby RealMayo » Fri Jul 12, 2013 5:08 pm

Sorry I can't help you with Anchor Center. I can only help you with GLES2.
Perhaps you can make a new post in the forums regarding your problems. :)
User avatar
RealMayo
 
Posts: 1694
Joined: Sat Sep 03, 2011 9:25 pm
Location: Chicago, IL

Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby markos2xx » Fri Jul 19, 2013 12:22 pm

I'm working with http://www.matim-dev.com/full-game-tuto ... art-6.html . I got 'Cannot instantiate the type MainMenuScene' error in SceneManager class. How to solve that?
markos2xx
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 18, 2013 3:54 pm

Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby RealMayo » Fri Jul 19, 2013 4:08 pm

All problems experienced from matim-dev.com should be posted at this link...
http://www.andengine.org/forums/tutorials/andengine-tutorials-t8140.html
User avatar
RealMayo
 
Posts: 1694
Joined: Sat Sep 03, 2011 9:25 pm
Location: Chicago, IL

Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby markos2xx » Mon Jul 22, 2013 9:37 am

ok, understand, sorry
markos2xx
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 18, 2013 3:54 pm

Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby 6liwe9 » Mon Nov 11, 2013 9:34 am

i am from China.the question is i can't connect to The Youtube and thus can't watch the video in China.
6liwe9
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 10, 2013 3:01 pm

Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby RealMayo » Mon Nov 11, 2013 8:55 pm

Try using a VPN in order to watch YouTube.
User avatar
RealMayo
 
Posts: 1694
Joined: Sat Sep 03, 2011 9:25 pm
Location: Chicago, IL

Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby jREj » Tue Dec 03, 2013 3:51 pm

Hello!
I can't run AndEngineExamples.
Do step by step everything in tutorial video by RealMayo
And when i choose "Run As" - "Android application" i get this warning:
http://s2.ipicture.ru/uploads/20131203/8YDDB0YW.jpg
What's the problem?
jREj
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 03, 2013 3:32 pm
Location: Russia,East Siberia


Re: [TUTORIAL] Getting Started with AndEngine

Postby Ark42 » Sat Dec 07, 2013 10:46 pm

So it is normal for the official GitHub files to just not compile, and the version from RealMayo to sort of work, but contain 321 warnings just to start the examples?
I generally consider warnings the same as errors... why are there so many unfixed bugs in the engine? It's not giving me a good feeling getting started.
Ark42
 
Posts: 5
Joined: Sat Dec 07, 2013 10:43 pm

PreviousNext

Return to Tutorials

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests